I fredags (17 mars) hade jag min första release party. Jag lanserade den här hemsidan och min nya logga. Det var ett stort steg för mig. Inte bara för att jag nu har en hemsida, det är egentligen bara en positiv bieffekt, utan framför allt för att jag var tvungen att svara på ett antal mycket viktiga frågor. Frågor som: vad har jag för mål och visioner med tailwind? vad gör egentligen tailwind? vilka är mina kunder och vilka vill jag ha som kunder? vilket är mitt förhållningssätt som organisationskonsult? vilken är min kompetens? vad vill jag åstadkomma?

Det har varit i processen att besvara dessa frågor som värdet för mig har legat. Skapandet av en hemsida har medfört att jag identifierat vilken hamn Tailwind seglar mot samt tagit ut kurser och bäringar som behövs för att navigera dit. I likhet med min nya logga så har Tailwinds identitet blivit lite skarpare runt kanterna.

Jag hade en underbar kväll i fredags och jag vill tacka alla er som kom och fira denna ”sjösättning” med mig. Jag vill också passa på att tacka Jan Hernander som hjälpte mig med förberedelserna och framför allt Jenny - min fotograf, min inspiration, och min ”muse” - för utan dig skulle jag inte vara där jag är idag.

Maiden voyager,
Tom